Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt na monsterzege: 'Natuurlijk hoorde ik het publiek, dat is onwennig'

Laatste update:

"Verlies doet altijd pijn, zeker bij de aartsrivaal", zegt de routinier van Feyenoord in gesprek met Voetbal International. "Wij dachten echt dat daar wat te halen was en dat bleek niet zo te zijn. Zo eerlijk moet je zijn. Maar iedere wedstrijd staat op zich. Je ziet aan onze reactie dat we heel vast zijn, heel realistisch, we weten wat we kunnen. Iedereen heeft een mening over ons. Dat is alleen maar een compliment. Als wij doen wat we moeten doen zijn we van niemand afhankelijk. Dat is heerlijk."

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Ajax maakte geen fout tegen AZ. De titelconcurrent won woensdag met 4-1 van AZ. Wout Weghorst maakte na rust gelijk, een doelpunt dat gevierd werd in De Kuip. "Ja, natuurlijk hoorde ik het publiek, dat is onwennig, want je weet niet wat er gebeurt aan de andere kant", aldus Kuyt. "Daar zijn wij helemaal niet mee bezig. Wij moeten onze eigen dingen te doen, dan hoeven we naar niemand te kijken."

-
Feyenoord geeft de landstitel niet meer uit handen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties