Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt neemt met zege afscheid in matig gevuld Sükrü Saracoglu-stadion

Laatste update:

De als dertiende geklasseerde bezoekers hielden lang stand in Istanbul, maar twintig minuten voor tijd kwam toch de 1-0 op het scorebord en het was Emre Belözoglu die daarvoor verantwoordelijk was. De begaafde middenvelder etaleerde zijn fraaie traptechniek en krulde een vrije trap van even buiten het zestienmetergebied prachtig in de kruising, buiten bereik van voormalig PSV-doelman Andreas Isaksson.

Tien minuten later verdubbelde Alper Potuk de marge na voorbereidend werk van Moussa Sow en was de overwinning voor Fener, reeds zeker van de tweede plaats in de Süper Lig achter kampioen Galatasaray, zo goed als binnen. Kasimpasa, waar Ryan Donk en Sanharib Malki in de basis stonden, drong vervolgens niet meer aan. Een minuut voor tijd was er voor Kuyt zijn welverdiende publiekswissel.

Süper Lig
Fenerbahçe
2 - 0
Kasimpasa Istanbul
Vind je dat Dirk Kuyt op het juiste moment afscheid neemt bij Fenerbahçe?

Meer nieuws

Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
1
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
16
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
1
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
6
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
13
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties