Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt schiet Feyenoord naar zege en krijgt applauswissel

Laatste update:

Feyenoord komt door de driepunter op 63 punten te stan en eindigde slechts drie keer eerder met 63 of minder punten in de top drie van de Eredivisie: derde met 57 in 1986/87 en derde met 63 in 1985/86 en 1995/96. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst had in de beginfase de overhand, maar kwam lange tijd niet verder dan een kopkans voor Jens Toornstra. Na een klein half uur kwam Feyenoord er gevaarlijk uit: Eljero Elia liet zijn tegenstander zijn hielen ziet en zag zijn voorzet vervolgens via Janio Bikel de lat treffen.

De beste kans in het eerste bedrijf was voor Bilal Basacikoglu, die na een snelle vrije trap van Karim El Ahmadi vrij voor de keeper stond, maar tegen de benen van Brad Jones schoot. Aanvoerder Kuyt beklaagde zich, omdat hij vond dat hij aangespeeld had moeten worden. NEC dook voor rust nauwelijks op voor het doel van Kenneth Vermeer; Lucas Woudenberg werd wel een keer goed vrijgespeeld, maar de huurling van Feyenoord kon de bal niet lekker voorgeven. Een tegenvaller voor Feyenoord was dat de meest gevaarlijke man, Elia, zich in de rust vanwege een blessure moest laten vervangen.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Basacikoglu, die opnieuw alleen op de keeper af kon en op Kuyt kon afgeven, maar voor eigen succes ging en de paal raakte. Na 55 minuten was het wel raak: Rick Karsdorp zette Kuyt na dom balverlies van NEC voor het doel en de Katwijker bleef ijzig koel. Hij omspeelde Jones en vulde het lege doel: 1-0. Feyenoord vergat vervolgens om de genadeklap uit te delen: Basacikoglu liet wederom een goede kans liggen en Eric Botteghin raakte de paal. NEC mocht zodoende blijven hopen op een punt, maar pakte die niet.

-
Een terechte zege voor Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties