Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kuyt wil Champions League-winnaar uit 2006 meenemen naar De Kuip'

Laatste update:

"Dirk Kuyt wordt de opvolger van Advocaat aan het einde van het komende seizoen", zo opent Driessen zijn relaas in Veronica Inside. "Die neemt Alfons Groenendijk (in december vertrokken bij ADO Den Haag, red.) mee en Henke Larsson, die Zweed. En ze komen allemaal uit de stal van zaakwaarnemer Rob Jansen. En John de Wolf heeft een doorlopend contract, en die is eigenlijk neergezet door Feyenoord. Dit wordt de nieuwe technische staf na het vertrek van Advocaat volgend jaar." Larsson speelde naast Feyenoord onder meer voor Manchester United en Barcelona, dat met de Zweedse aanvaller in de gelederen in 2006 de Champions League veroverde. De voormalig spits was als trainer laatstelijk actief bij Helsingborgs IF.

Tafelgenoot Johan Derksen heeft zo zijn bedenkingen bij de invloed die Jansen lijkt te hebben bij Feyenoord. "Het is ongezond dat Rob Jansen de technische staf bij Feyenoord bepaalt." Ook de geplande aanstelling van Kuyt wordt met argusogen bekeken. "Op basis waarvan moet hij worden aangesteld? Kuyt heeft een jeugdelftal getraind (Onder-19, red.) bij Feyenoord. Dat heeft hij niet goed gedaan. Iedereen was ontevreden over hem. Het trainen van Feyenoord Onder-21 heeft hij niet aangedurfd. Hij denkt: Als dit niet lukt, dan word ik misschien geen hoofdcoach. Hij gaat nu eerst overal rondkijken. En daarna wordt hij de hoofdtrainer van Feyenoord."

Derksen zet tevens vraagtekens bij de manier waarop Kuyt doorgaans de pers te woord staat "En dat geslijm met drie persconferenties in de week. Dan gaat hij weer iedereen naar de mond lullen. Het is toch verschrikkelijk die man?" Kuyt sluit sowieso niet al na de zomerstop aan bij het eerste elftal van Feyenoord, dat onlangs het contract met Advocaat met een jaar verlengde. "Advocaat wilde Kuyt niet in zijn staf. Hij wil zelf kunnen bepalen wie er in zijn staf komt", zo verzekert clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

Zie jij Henke Larsson volgend jaar terugkeren bij Feyenoord?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
63
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties