Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt zit niet stil en onderneemt actie: 'Ik ga hem zeker bellen'

Laatste update:

De 34-jarige spits, die in zijn eerste drie seizoenen in De Kuip uitgroeide tot een favoriet van de supporters, sprak donderdagavond reeds de hoop uit dat John Guidetti eveneens terugkomt bij Feyenoord. Hij wil echter eveneens graag dat Jordy Clasie besluit niet weg te gaan. Vorig jaar zomer was er al serieuze belangstelling voor Clasie, maar die wilde Feyenoord toen niet verlaten. De club was al vier belangrijke pionnen kwijtgeraakt.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Of Clasie ook komende zomer Feyenoord trouw zweert, is een kwestie van afwachten. Kuyt hoopt het in elk geval van harte. "Ik ga hem zeker bellen en ik hoop dat de andere jongens ook blijven, omdat dit de kans op succes vele malen groter maakt. Ik ken de situatie van Feyenoord, dat de afgelopen jaren zijn financiële problemen heeft gekend, maar de club is hard op weg om weer gezond te worden", zegt Kuyt vrijdagmorgen in De Telegraaf.

Hij zegt dat de club een fantastische ontwikkeling doormaakte, toen het noodgedwongen besloot de jeugd een kans te geven. Daaruit vloeide voort dat onder meer zelfopgeleide spelers als Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Clasie doorbraken en belangrijke schakels werden in het elftal dat Ronald Koeman smeedde.

Kuyt geeft aan dat hij in de gesprekken met Feyenoord geen eisen op tafel heeft gelegd. Wel hoopt hij dat er bij de start van het seizoen 2015/16 een zo sterk mogelijk elftal op het veld staat. Van Giovanni van Bronckhorst verwacht Kuyt veel moois. De huidige assistent van Fred Rutten volgt zijn baas na dit seizoen op en Kuyt kent Gio zeer goed, van alle jaren dat de twee samen in Oranje streden.

Dat er her en der kritiek is geuit, dat Feyenoord een onervaren man aanstelt om Rutten op te volgen, daar kan Kuyt niet zo veel mee. Hij zegt vertrouwen te hebben in de veertigjarige oud-verdediger. "Hij is als speler in vier verschillende landen succesvol geweest en werkte met diverse topcoaches. Die ervaring zal hem helpen om als coach resultaten te boeken", meent Kuyt.

Denk jij dat Jordy Clasie nog een seizoen bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties