Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwakkelend Arsenal boekt wel succes in Europa

Laatste update:

Arsenal - Borussia Dortmund 2-0
Borussia Dortmund was al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League en daardoor rook Arsenal bloed. De in de Premier League kwakkelende Londenaren waren bij een zege ook zeker van overwintering en al na 72 seconden veerde manager Arsène Wenger op. Yaya Sanogo, die het mocht laten zien in de basisopstelling, ontsnapte (volgens de arbitrage) aan buitenspel en prikte de bal binnen. Pas halverwege de eerste helft kwam Borussia Dortmund wat beter in het spel, al hoefde Arsenal-keeper Damián Martínez zich nauwelijks echt zorgen te maken. Toen de sluitpost in actie moest komen, bij een handig balletje van Henrikh Mkhitaryan, was hij bij de les.

De wedstrijd ging gelijk op, maar Arsenal wilde een buffer creëren voor de slotfase; eerder in het toernooi gaf de ploeg van Wenger tegen Anderlecht al een 3-0 voorsprong uit handen. Het was Alexis Sánchez die voor de tweede treffer van de avond tekende en dat was een pracht van een goal. De Chileen trok naar binnen en krulde de bal op fantastische wijze in de verre hoek. Voor Alexis was het alweer zijn dertiende goal in alle competities van het seizoen.

Anderlecht - Galatsaray 2-0
Galatasaray loopt in de Turkse competitie achter de feiten aan en in de Champions League is dat niet anders. De grootmacht uit Istanbul knokte in Brussel voor overwintering in Europa, althans in de Europa League, maar daar was in de praktijk weinig van te merken. Anderlecht domineerde en de Belgen tekenden in het eerste halfuur voor liefst zestig procent van het balbezit. De grootste kans in de eerste fase was voor Aleksandar Mitrovic, maar de spits van Anderlecht maaide over de bal. Ook een vrije trap van Youri Tielemans stichtte gevaar (redding Fernando Muslera), alvorens Wesley Sneijder voor het eerste wapenfeit van de bezoekers tekende. De vrije trap van de Nederlander ging rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

Daarna was het woord weer aan Anderlecht en het was een klein wonder dat de Belgen niet op voorsprong kwamen: een inzet van Steven Defour raakte beide palen, alvorens Muslera de bal kon pakken. Door een rake kopbal van Chancel Mbemba, die de bal na een hoekschop fraai binnen kopte, moest Muslera de bal alsnog uit het net halen: 1-0. Bij Anderlecht viel regisseur Defour op slag van rust uit met een blessure en dat deed zich voelen. Galatasaray liet zich na de pauze eindelijk zien, maar Hamit Altintop, Bruma en Burak Yilmaz hielpen zeer behoorlijke kansen om zeep. Laatstgenoemde raakte zelfs de lat. Door een rode kaart voor Selçuk Inan kwam er een einde aan de dadendrang van Galatasaray; Mbemba besliste tegen de tien Turken de wedstrijd al helemaal (2-0).

-
Zie jij Arsenal als kandidaat voor de eindwinst?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties