Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwakkelend Galatasaray verspeelt in slotfase zeker lijkende zege

Laatste update:

Erkan Zengin was de man die Cim Bom in rouw dompelde. De geboren Zweed was kort voor het verstrijken van de reguliere speeltijd het eindstation van een snelle tegenaanval en zorgde met zijn tweede doelpunt van dit seizoen voor een remise. Het punt dat Eskisehirspor pakte was ook niet helemaal onverdiend te noemen, want Galatasaray viel in eigen huis weer erg tegen.

De thuisploeg speelde een belabberde eerste helft en miste de creativiteit om het de bezoekers lastig te maken. Een kwartier na rust kwam Galatasaray desondanks op voorsprong, maar dat kwam vooral door defensief gestuntel van Dede, die de bal weg wilde schieten maar inleverde bij Burak Yilmaz. Die benutte dit buitenkansje, alweer zijn vijfde treffer van het seizoen, maar voor Galatasaray bleek het dus niet voldoende te zijn voor drie punten. Nordin Amrabat deed als invaller een halfuur mee bij de thuisploeg.

Süper Lig
Galatasaray
1 - 1
Eskisehirspor

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties