Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman: 'Dat vind ik zó kinderachtig, echt een irritant mannetje'

Laatste update:

Het was weinig verheffend wat Almere en AZ op de mat legden zaterdagavond. Voor de Alkmaarders was het de zesde keer op rij dat er niet gewonnen werd in de Eredivisie. Maarten Martens, die het stokje overnam van de ontslagen Pascal Jansen, wacht nog op zijn eerste zege als hoofdcoach.

Presentator Jan Joost van Gangelen noemt Goes bij De Eretribune een van de weinige lichtpuntjes aan de kant van AZ. "Dat is echt een speler die durft te voetballen", haakt Kees Luijckx in. "Ik denk dat ze hem heel vaak de bal geven zodat hij het mag uitzoeken."

"Hij was samen met Clasie de enige speler die investeerde in de wedstrijd", gaat Luijckx verder. "Hij durft nog wat, geeft bravoure aan de ploeg."

Kwakman vindt Goes een 'vervelend mannetje'. "We hebben het er vaak over dat AZ alleen maar ideale schoonzonen heeft. Nou, dat is hij niet. Hij is een beetje irritant, zoekt het randje op. Vorige week tegen Feyenoord had hij ook ruzie met Wieffer. Het is een beetje een vervelend ventje, maar dat heeft AZ ook wel een beetje nodig."

Goes ging een kwartier voor tijd kermend naar de grond na een overtreding van Robinet, die duidelijk te laat was. "Je denkt: die ligt er zes maanden uit. Hij schreeuwt het uit. Dat doet hij alleen maar om een rode kaart aan te naaien", aldus Kwakman.

Luijckx: "Henk Veerman zei laatst in een interview dat Goes continu knijpt als hij zijn man kort dekt. Ik vind het opvallend dat een gozer van negentien dat al doet. Ik heb het mijn hele carrière niet gedaan, maar dat je daar nu al mee bezig bent."

"Dat vind ik zó kinderachtig", zegt Kwakman over het knijpen. "Ook als je bij iemand op de tenen gaat staan. Zulke kinderachtige dingen."

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
0
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
3
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
6
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties