Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwakman geniet van Ajax: 'Die speelt fantastisch. Sjongejonge, wat een speler'

Laatste update:

Ajax is vanaf het eerste fluitsignaal heer en meester in het Abe Lenstra Stadion. Na tien minuten leverde dat doelpunt numero één op. Edson Álvaréz begon een rush richting het zestienmetergebied, die uiteindelijk via Dusan Tadic en Simon Olsson bij Mohammed Kudus belandde. De Ghanees toonde zich zeer koelbloedig en versloeg Xavier Mous met een bekeken schuiver: 0-1.

Álvarez, die net als afgelopen week weer op het middenveld stond geposteerd, verdubbelde nog geen vijf minuten later de marge. Heerenveen kreeg de bal niet weg na een fraaie Amsterdamse aanval en de Mexicaan zorgde met een lage streep voor de 0-2. Het was een mooie, maar Bergwijn tekende voor de állermooiste van de eerste helft . De zo met zijn vorm worstelende vleugelspits combineerde moeiteloos met Tadic door het Heerenveense centrum heen en schoot langs Mous: 0-3. Nadat de paal de tweede van Bergwijn in de weg stond, besloot Van Wonderen dat het genoeg was. Hij wisselde liefst drie keer, en dat bracht Heerenveen weer in de wedstrijd.

Kwakman onder de indruk: 'Die speelt wel echt fantastisch'
Van Amersfoort zorgde op slag van rust met een rake kopbal voor de 1-3. Een kleine domper voor Ajax, dat tot en met de wissels een hoop indruk maakte op Kwakman. "Heerenveen wilde wel goed meevoetballen, maar ze verdedigen niet zo goed. En ik moet zeggen dat Ajax goed aanvalt. Die Al Hajj - ik ben wel fan, maar hij laat bij de 0-1 wel Álvarez uit zijn rug lopen. En die Kudus, hè. Die speelt wel echt fantastisch. Sjongejonge, wat een speler. Ik vond Ajax het eerste halfuur heel erg goed spelen", aldus de analist.

Eredivisie
sc Heerenveen
2 - 4
Ajax

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties