Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwakman geniet van uitblinker Ajax: 'Bij ons had hij dat niveau nog niet'

Laatste update:

Tadic creëerde vier kansen; alleen David Neres kon hem in dat opzicht bijbenen. Een van de door Tadic gecreëerde mogelijkheden was de 1-0 van Davy Klaassen. "Hoeveel hij creëert in een wedstrijd, hoe vaak hij medespelers ziet, die voorzetjes, die kapbewegingen...", somde Kwakman op. "Vandaag voelde hij zich helemaal als een vis in het water, omdat hij zich kon laten inzakken en Klaassen eroverheen dook. Die één-twee bij het doelpunt was ook een genot", doelde de analist op de combinatie tussen Tadic en Klaassen voorafgaand aan de 2-0.

Kwakman speelde in het seizoen 2010/11 samen met Tadic bij FC Groningen. Hij kan zich met name de wisselwerking tussen Tadic en de toenmalig linksback Fredrik Stenman nog goed herinneren. "Bij ons had hij dit niveau nog niet. Hij is wel afhankelijk van mensen om hem heen. Als hij bij ons de bal had, zei hij ook altijd: 'Ga maar gewoon lopen.' Je moet gewoon lopen, want die bal komt er. Met Stenman had hij een ongelooflijk goede klik. Die bleef maar rennen; Tadic zette zijn kont erin en gaf steeds die balletjes aan hem."

"Bij Ajax speelt hij nu met nog veel betere, lopende spelers. Dat past heel goed bij hem. Misschien past hij bij Ajax beter dan bij Southampton. Het niveau dat hij nu haalt, is buitencategorie", concludeerde de oud-middenvelder. Tadic werd in het rapport van Voetbalzone beoordeeld met een 7,5 en kreeg daarmee samen met Edson Álvarez en Nicolás Tagliafico het hoogste cijfer bij de Amsterdammers.

Drie spelers van Ajax steken erbovenuit in duel met Young Boys

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Ajax.Lees artikel

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties