Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman: 'Ik snap het volkomen van Ajax, dit is echt een geval apart'

Laatste update:

"Als Tadic moeilijk gaat doen omdat hij per se wil, kom je misschien in de problemen. Maar dat Ajax zegt dat hij niet te koop is, is vrij logisch. Als je er honderd miljoen voor kunt krijgen: prima, strik erom. Maar een realistisch bedrag dat AC Milan kan betalen, lijkt me niet de moeite waard voor Ajax", zo begint commentator Mark van Rijswijk in het programma Voetbalpraat van ESPN. Zijn collega Vincent Schildkamp werpt de vraag op of er sprake is van een 'nieuwe werkelijkheid' bij Ajax.

"Er is zeker sprake van een nieuwe werkelijkheid", reageert Sjoerd Mossou, journalist voor het Algemeen Dagblad. "Vroeger kon je daar niet tegenop boksen. Je bent een garantie op Champions League-voetbal, dat kon AC Milan de afgelopen vijf jaar niet zeggen. Het is zeker verschoven. AC Milan is in het bredere Europese perspectief ook niet meer het AC Milan van twintig jaar geleden, dat helpt ook mee. Ik snap Ajax hier wel in, want Tadic is een hele cruciale speler."

"Je hoort hem in ieder interview zeggen hoe gek hij van Ajax is", zo gaat Kwakman verder. "Ik snap het volkomen van Ajax, dit is echt een geval apart. Als je ziet wat voor invloed hij heeft gehad, zowel binnen als buiten het veld... Dat zei Overmars zelf ook. Zo'n vervanger vind je gewoon niet. Dus ik snap het volkomen, ondanks dat hij 32 is en je er nog zoveel geld voor kunt krijgen. Voor de Eredivisie is het ook goed."

"Loyaliteit is tegenwoordig discutabel in het voetbal, kijk maar naar Berghuis. Tadic heeft zich dusdanig gemanifesteerd als boegbeeld van Ajax en drager van dit elftal. Een hart voor de club, logo kussen. Dan kun je niet weggaan als Ajax zegt dat je niet weg mag", stelt Mossou. "De enige optie is Bayern München of Barcelona, dan gaat Ajax er ook anders naar kijken", reageert Van Rijswijk. "Dat kun je niet tegenhouden. Maar die zullen waarschijnlijk niet voor hem komen. AC Milan vind ik van een ander kaliber, ondanks hun historie."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
4
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties