Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwakman: 'Opvallend dat juist híj dit seizoen aan de bal door ondergrens zakt'

Laatste update:

"Dat gebeurt nu eenmaal, maar wat mij dit seizoen bij Blind wel opvalt is dat hij aan de bal toch al een aantal keer door de ondergrens is gezakt", vervolgt de analist. "Bij wedstrijden als Heracles-uit (0-0, red.) en PEC-uit (0-2 winst, red.) heb ik hem dingen zien waarvan ik denk: hoe kan dit? Een speler met zo'n inspeelpass, techniek, inzicht en het uitstellen dat hij altijd heeft... die opeens zomaar achter elkaar ballen inlevert, dat valt me dit seizoen het meest op bij Blind."

Blind speelde dinsdagavond in Oranje een belangrijke rol bij het openingsdoelpunt tegen Noorwegen (2-0 winst) door uitstekend door te jagen. "Gisteren (dinsdag, red.) had hij ook wel een paar keer dat de pass niet aankwam, maar hij blijft wel altijd op zoek naar de ballen tussen de linies", aldus Kwakman, die aangevuld wordt door Arnold Bruggink. "Ik vind hem echt een van de meest intelligente spelers", zegt Bruggink.

De oud-aanvaller betoogt wel een andere positie voor Blind, die bij Ajax en Oranje dit seizoen steevast als linksback speelt. "Ik zou hem altijd als verdedigende middenvelder gebruiken", aldus Bruggink. "Ik vind hem daar de beste optie. Ik houd gewoon van spelers die drie stappen vooruitdenken, en dat doet hij eigenlijk altijd. Als controleur kan dat denk ik ook tegen toplanden. Hij heeft daar bij Ajax ook een periode gespeeld, waarin hij écht goed was. Maar het is duidelijk dat Erik ten Hag vindt dat Edson Álvarez op die positie veel beter is."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet een oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
10
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties