Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman: 'Ten Hag kan hem toch niet zomaar weer uit de basis halen?'

Laatste update:

Door de schorsing van Gravenberch schoof Daley Blind tegen Lille net als eerder in de beker tegen PSV (2-1 zege) door naar het middenveld. De plek achterin die Blind vacant liet, werd ingevuld door Martínez. "Ik vond Martínez echt geweldig spelen", zegt Kwakman. "Die had één foutje, dat had afgestraft kunnen worden", doelt de analist op een moment waarbij Martínez tegenstander Jonathan David kwijt was. De spits van Lille legde de bal vanaf de achterlijn gevaarlijk voor het doel, maar zag hoe Jurriën Timber de bal namens Ajax met enig geluk wegwerkte.

Kwakman hoopt dat Martínez zijn plek in het elftal behoudt. "Ik ben benieuwd wat Ten Hag gaat doen. Want je kunt hem er toch eigenlijk niet zomaar weer uithalen? Die laat toch echt heel vaak zien dat hij toch echt heel erg goed is." Kwakman voorziet de optie om Blind op het middenveld naast Gravenberch te laten spelen. In dat geval zou Edson Álvarez uit het elftal verdwijnen. "In de Nederlandse competitie kan dat wel", zegt Kwakman. "Ik vind dat Álvarez overigens hetgeen wat hij moet doen, en wat hij heeft, dat is net wat anders dan de rest, dat komt echt wel goed van pas, zeker in Europese wedstrijden." Een andere optie, om Martínez naast Blind te laten spelen in de verdediging, blijft onbelicht op ESPN.

Ook bij de collega's van RTL 7 is het luxeprobleem bij Ajax onderwerp van gesprek. "Martínez speelde een goede pot, maar Blind gaat normaal gesproken weer terug naar achteren", zegt Theo Janssen op die zender. "Ik vond Blind vandaag een goede wedstrijd spelen. Blind speelt gewoon heel erg goed. Waar ik van houd, is dat hij bijna altijd door de as speelt. Hij probeert altijd mensen over te slaan en strakke ballen tussendoor te spelen. Dat is wel echt een kwaliteit van hem. Hij is zó slim en dat laat hij nu zien. Complimenten."

Ook Jan Boskamp weet dat Gravenberch zijn plek in de basis direct terug krijgt. "Dat scheelt veel, want hij kan goed ballen", zegt Boskamp, die daarnaast eveneens lyrisch is over Blind. "Als Ajax een aanval opzette, zag je Blind soms een tweede bal oprapen en op doel schieten. Dan sluit je bij en zit er geen gat tussen de linies. Hij heeft volgens mij twee of drie keer op doel geschoten met afvallende ballen." Een ander pluspunt van Blind is volgens Boskamp dat hij op veel plekken inzetbaar is. "Voor de trainer is het een gouden speler."

Hoort Lisandro Martínez in de basis bij Ajax?

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
5
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties