Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwalificatie Arsenal overschaduwd door horrorblessure Welbeck

Laatste update:

Bas Dost maakte voor het eerst dit seizoen in de Europa League deel uit van de wedstrijdselectie van Sporting, maar de voormalig Oranje-international moest nog wel genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Nemanja Gudelj was wel basisspeler namens de Portugezen. Bij Arsenal kreeg een groot aantal basiskrachten rust van coach Unai Emery en was het aantal grote kansen in de eerste helft schaars.

Sebastián Coates voorkwam na ruim een kwartier voetballen op de doellijn een eigen treffer van Jérémy Mathieu en even later kopte Welbeck recht in de handen van doelman Rúben Ribeiro. De Engelse spits kwam daarbij zeer ongelukkig terecht, waarna hij na een lange blessurebehandeling gewisseld moest worden. Met Pierre-Emerick Aubameyang als vervanger van Welbeck binnen de lijnen kwam Arsenal in het laatste kwartier voor rust niet tot uitgespeelde kansen.

Kort na de onderbreking was Aubameyang dicht bij de openingstreffer, maar de Gabonees schoot na voorbereidend werk van Henrikh Mkhitaryan via de lat over. Sporting Portugal bleef daarna eenvoudig op de been, maar stichtte zelf evenmin gevaar in aanvallend opzicht. Daardoor werd Dost halverwege de tweede helft alsnog ingebracht bij os Leões. Beide teams bleven echter matig voetballen, waardoor de brilstand uiteindelijk niet meer van het scorebord kwam, zelfs nadat Mathieu in de absolute slotfase met rood van het veld was gestuurd vanwege het neerhalen van de doorgebroken Aubameyang.

-
Wint Arsenal de Europa League?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties