Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwalificatieduel Marokko onzeker: gehele selectie tegenstander in ziekenhuis

Laatste update:

De voetbalbond van Guinee-Bissau heeft bevestigd dat alle 25 de selectiespelers én enkele stafleden zijn opgenomen in een ziekenhuis in Rabat, nadat zij in de nacht van dinsdag op woensdag last kregen van diarree en moesten overgeven. "Ik denk dat er iets verkeerds in het eten zat, het lijkt op voedselvergiftiging", zo geeft een bron van de voetbalbond aan tegen Football365 Africa.

Vete met Ziyech en Mazraoui 'zal bondscoach van Marokko de kop kosten'

De druk op bondscoach Vahid Halilhodzic in Marokko neemt langzaam maar zeker toe.Lees artikel

Guinee-Bissau wordt verwacht om woensdagavond in de Marokkaanse hoofdstad aan te treden tegen de Leeuwen van de Atlas. Het is zeer de vraag of het duel door de bizarre situatie uiteindelijk ook doorgang kan vinden. Voor Marokko zou het niet de eerste keer in de huidige kwalificatiecyclus zijn dat er een wedstrijd wordt uitgesteld. Vorige maand ging het uitduel met Guinee niet door omdat er een staatsgreep plaatsvond in de hoofdstad Conakry.

Afgelopen week was er ook al veel te doen om het selectiebeleid van de bondscoach van Marokko, Vahid Halilhodzic. Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui ontbraken vorige maand in de selectie voor de interland tegen Soedan (2-0 zege). "Als je praat, praat dan in ieder geval de waarheid", liet Ziyech destijds via social media weten naar aanleiding van harde uitspraken van Halilhodzic. De bondscoach van Marokko selecteerde de creatieveling van Chelsea en Mazraoui voor de komende interlandperiode opnieuw niet. Hij stelde dat hij door 'een gebrek aan discipline' van het tweetal 'wel een grens moest trekken'.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
23
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties