Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kwartje viel bij Klaassen: 'Toen merkte ik dat ik wat anders wilde'

Laatste update:

Pas toen hij vorige week terugkeerde van zijn verplichtingen bij het Oranje, ging de middenvelder nadenken over een transfer. "Na terugkomst van het Nederlands elftal merkte ik dat ik wat anders wilde. Ik was te druk met voetballen", stelt Klaassen. "Maar toen ik daar kwam, had ik direct een heel goed gevoel. Ik heb een paar weken geleden al met Ronald Koeman gesproken. Hij kwam goed over en heeft mooie plannen met de club. Mijn rol daarin sprak me ook aan. Hij vertelde dat ze doelpunten nodig hebben en dat ik daarvoor kan zorgen."

Everton was de eerste club waarmee Klaassen sprak. "Ik had ook kunnen wachten natuurlijk. Maar ik heb altijd gezegd dat als mijn gevoel goed is, dat ik het dan moet doen", aldus de middenvelder. "Ik had het gevoel dat ik wat anders wilde, maar dan moet er iets komen dat je leuk vindt. Ik wilde niet weggaan om het weggaan. Of het vertrek van Peter Bosz een rol heeft gespeeld? Dat weet ik niet. Hij was al weg voordat mijn seizoen bij het Nederlands elftal voorbij was. Ik ben hier gewoon heel blij mee."

Klaassen keek zijn ogen uit op Goodison Park. "Alles is daar voetbal en dat sprak me heel erg aan. Engeland is echt een voetballand, dat merk je wel. Ik had het gevoel dat ik me hier thuis kon voelen", stelt Klaassen, die met Everton direct aan de bak kan in de Premier League. Na een thuiswedstrijd tegen Stoke City wachten ontmoetingen met Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur en Manchester United. "Pittig, maar ja. Dat is wat je zoekt, je wil altijd het hoogste. Het doel is om een aanval te doen op de top-5."

Daar staat-ie! Everton maakt de komst van Davy Klaassen voor 27 miljoen euro officieel! #klaassen #ajax #everton #efc #premierleague

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Heeft Davy Klaassen met Everton de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
9
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties