Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé kan na het EK definitief met vakantie

Laatste update:

Mbappé komt met zijn 22 jaar gewoon nog in aanmerking voor de Olympische ploeg van Frankrijk, aangezien de leeftijdsgrens momenteel op 23 jaar ligt. De sterspeler van PSG zag het echter naar verluidt niet zitten om af te reizen richting Tokio, ook al omdat de spits momenteel met de Franse ploeg bezig is aan het EK, met Zwitserland maandag als tegenstander in de achtste finale. Vorig jaar had Mbappé nog zijn zinnen gezet op de Olympische Spelen, die echter vanwege de coronacrisis met een jaar werden uitgesteld. Hierdoor is de aanvaller van mening veranderd, zo klonk het eind maart in de Franse media. Het Olympische voetbaltoernooi in Tokio vindt plaats van 21 juli tot en met 7 augustus, als juist de voorbereiding op het nieuwe seizoen in volle gang is.

Mbappé zou daarnaast tijd willen hebben om een keuze te maken over zijn toekomst op clubniveau. De aanvaller wordt door verschillende buitenlandse media al enige tijd hevig gelinkt aan Real Madrid, dat echter nog geen officieel bod heeft neergelegd bij PSG. Mbappé lijkt er mede door de aanhoudende interesse weinig voor te voelen om zijn tot 2022 lopende contract in Parijs te verlengen. De sterspeler van de grootmacht heeft volgens Le Parisien wél interesse in de Olympische Spelen van 2024, dat over drie jaar plaatsvindt in Parijs. Mbappé zou dan eventueel als dispensatiespeler aan de Franse selectie kunnen worden toegevoegd.

Blikvangers in de Franse selectie zijn onder meer William Saliba, door Arsenal in het tweede gedeelte van afgelopen seizoen verhuurd aan OGC Nice, en Eduardo Camavinga. De middenvelder van Stade Rennes lijkt nog steeds een transfertarget te zijn van Real, dat hem naar verluidt pas in 2022 naar Spanje wil halen. Téji Savanier (29), Florian Thauvin (28) en André-Pierre Gignac (35) reizen als dispensatiespelers af richting Tokio, waar Frankrijk op 22 juli tegen Mexico aan de groepsfase begint. Daarna volgen duels met Zuid-Afrika (25 juli) in Saitama en Japan (28 juli) in Yokohama.

De definitieve olympische selectie van Frankrijk:

Doel: Paul Bernardoni (Angers SC), Gautier Larsonneur (Stade Brest)

Verdediging: Benoît Badiashile (AS Monaco), Anthony Caci (Racing Strasbourg), Pierre Kalulu (AC Milan), Clément Michelin (RC Lens), William Saliba (Arsenal), Malang Sarr (FC Porto)

Middenveld: Eduardo Camavinga (Stade Rennes), Maxence Caqueret (Olympique Lyon), Jonathan Ikoné (Lille OSC), Téji Savanier (Montpellier), Florian Thauvin (Tigres), Lucas Tousart (Hertha BSC)

Aanval: André-Pierre Gignac (Tigres), Amine Gouiri (OGC Nice), Randal Kolo Muani (FC Nantes) en Arnaud Nordin (Saint-Étienne).

Reservespeler: Maxence Prévot (FC Sochaux)

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties