Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kylian Mbappé kijkt ogen uit: 'Hij is net een tank als hij op snelheid is'

Laatste update:

"Ik sprak laatst met mijn vader over een voetballer waar ik vanaf de tribune van onder de indruk raakte. Vanwege zijn snelheid", vertelt Mbappé in het Franse tijdschrift. "Dat was tegen Stade Rennes en ik speelde niet. Het was Jérémy Doku. In mijn vijf jaar als professioneel voetballer heb ik nog nooit iemand met zoveel kracht in de eerste meters gezien."

"Pierre-Emerick Aubameyang is ook een ongelooflijk snelle voetballer", vervolgt Mbappé. "En Neymar, al helemaal voor zijn blessures. Hij kon op snelheid zo makkelijk van richting veranderen, te gek voor woorden. Er zijn ook spelers die minder explosief zijn in de eerste meters, zoals bijvoorbeeld Kyle Walker van Manchester City. Hij is net een tank als hij eenmaal op snelheid is."

Mbappé kreeg van France Football de vraag van welke drie voetballers hij graag een interview in het tijdschrift zou willen lezen. "Van Gianluigi Buffon, ik zou graag willen weten wat hij nu gaat doen. Ook van Lionel Messi, hij praat niet veel met de media. We zouden achter veel dingen komen. En Mason Mount. Dat is een ongelooflijke voetballer waar we ook nog niet veel van weten."

Over zijn toekomst was Mbappé logischerwijs minder loslippig. "Ik wil de juiste beslissing nemen. En dat is niet makkelijk. Daarom wil ik mezelf de gelegenheid bieden om de juiste keuze te maken. Ik zit nu bij een club waar ik gelukkig ben, waar ik mij goed voel. Maar is het ook de beste plek voor mij? Daar heb ik het antwoord nog niet op." Het contract van de 22-jarige Mbappé met de Parijzenaars loopt volgend jaar zomer ten einde. Met name Real Madrid hoopt op de komst van de aanvaller.

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
140
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties