Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kylian Mbappé schold Luis Enrique na zijn wissel uit voor fils de pute'

Laatste update:

De Franse superster beledigde de Spaanse trainer van Paris Saint-Germain zondag toen hij na 65 minuten naar de kant werd gehaald in het duel met Olympique Marseille (0-2 winst).

Mbappé was zichtbaar geïrriteerd en nam na zijn wissel niet plaats op de reservebank van de Parijzenaars. De superster trok zijn jas aan en dook meteen de kleedkamer in.

Na afloop was Enrique niet te spreken over het gedrag van Mbappé. "Het is nu constant hetzelfde liedje met hem. Het is heel vermoeiend. Ik ben de coach en ik ben hier de baas."

"Tot de dag dat ik hier vertrek, zal ik beslissingen maken om de club vooruit te helpen. Het kan me echt niets schelen dat de spelers mijn beslissingen soms niet kunnen begrijpen", zei de voormalig coach van FC Barcelona.

In de slotfase van het duel maakte Gonçalo Ramos, de man die inviel voor Mbappé, nog een treffer. PSG won dus met 0-2 van Marseille en maakte de marge met nummer twee Stade Brest weer 12 punten.

Mbappé werd dit seizoen vaker gewisseld door de Spaanse oefenmeester. Het heeft er alle schijn van dat hij na dit seizoen vertrekt uit Parijs en Enrique wil dat zijn ploeg ook leert spelen zonder Mbappé.

Meer nieuws

Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2
Transfers Eredivisie 2024/25: Liam van Gelderen vindt nieuwe club
7
Bondscoach Olympische Spelen weggestuurd wegens dronespionageschandaal
6
Volgende mutatie in staf Man United: Erik ten Hag verwelkomt nóg een nieuwe naam
9
Aan Ajax gelinkte Christian Eriksen bespreekt toekomst bij Manchester United
9
ADO Den Haag zegt last te hebben van artikel en legt Omroep West boycot op
5

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties