Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé toont topvorm in aanloop naar visite Manchester United

Laatste update:

Het was volledig aan Baptiste Reynet te danken dat Nimes na de eerste helft niet tegen een kansloze achterstand aankeek. De doelman stond liefst zes keer een doelpunt van PSG in de weg en zodoende moest het team van Tuchel genoegen nemen met een ruststand van 0-1. Een karige afspiegeling van de krachtsverhoudingen, daar de thuisploeg na dertien minuten spelen al met tien man verder moest. Loïck Landre mocht meteen inrukken toen hij een grove charge op het lichaam van debutant Rafinha beging.

Wanneer je vriendin wil dat je om half tien thuiskomt, maar je om negen uur een wedstrijd tegen PSG - Paris Saint-Germain moet spelen... ?

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 16 oktober 2020

Enkele minuten eerder hadden de spelers van PSG al om rood voor Lucas Deaux gevraagd. De overtreding op het scheenbeen van Leandro Paredes werd echter met geel bestraft en enkele minuten later moest de Argentijn zich alsnog laten vervangen door Ander Herrera. De kansen van PSG, met Mitchell Bakker op de linksbackpositie, tegen tien man van Nimes stapelden zich op en uiteindelijk kwam alleen Mbappé na iets meer dan een half uur spelen tot scoren. Na een heerlijke steekpass van Rafinha ontdeed de aanvaller zich met een sleepbeweging van Reynet en werkte hij de bal in het doel: 0-1.

In de tweede helft bleef een tweede doelpunt van PSG lange tijd uit. Het team van Tuchel had meer dan tachtig procent balbezit, maar men had zichtbaar meer moeite om kansen te creëren dan in de eerste helft. Reynet voorkwam al snel dat een laag schot van Mbappé de 0-2 betekende en na 67 minuten spelen eindigde een heerlijke volley van Alessandro Florenzi op de paal. Een kwartier voor tijd trof de Italiaan op aangeven van Bakker opnieuw het aluminium. Florenzi kreeg twee minuten alsnog zijn doelpunt: na een kopbal van Pablo Sarabia richting de doelmond kopte hij de bal binnen.

?? Een 9? voor het doelpunt van Kylian Mbappé ?? Een ?? voor de heerlijke pass van Rafinha Alcantara

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 16 oktober 2020

Sarabia stond zeven minuten voor het einde ook aan de basis van de 0-3 van Mbappé. Na een pass van de Spanjaard kon de aanvaller alleen af op Reynet, die met een laag schot werd gepasseerd. Mbappé, goed voor zeven doelpunten en vier assists in zijn laatste negen duels voor club en land werd niet veel later vervangen door Jesé Rodriguez. Vlak voor tijd schoot Sarabia de bal door de benen van Reynet: 0-4.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties