Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kylian Mbappé weigert ondanks akkoord in gesprek te gaan met Al-Hilal'

Laatste update:

Maandagmiddag meldde Fabrizio Romano al dat Al-Hilal een bod van 300 miljoen euro bij PSG had neergelegd. Niet veel later bracht Sky Sports het nieuws naar buiten dat de kampioen van Frankrijk akkoord was met het voorstel. Daarmee lag de weg open voor de 24-jarige Mbappé om de duurste speler ter wereld te worden. Het enige wat nog ontbrak was een overeenstemming tussen de aanvaller en de club uit de Saudi Pro League.

Meer: PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen | Kieft: ‘Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan’

In Saudi-Arabië zou een contract met een astronomisch salaris klaarliggen voor Mbappé. Volgens het Amerikaanse CBS Sports kan de Fransman een contract voor één jaar tekenen. In dat seizoen zou hij 700 miljoen euro kunnen opstrijken. Na het aflopen van het contract zou de wereldster dan alsnog de langverwachte stap naar Real Madrid kunnen maken. Nu blijkt dus, ondanks het riante voorstel van Al-Hilal, dat Mbappé de voorkeur geeft aan het uitdienen van zijn contract bij PSG.

Ondertussen is de zeventigvoudig international van Frankrijk in Parijs aan het trainen ter voorbereiding op het aankomende seizoen, terwijl zijn werkgever is begonnen aan een tour door Zuid-Korea en Japan. PSG heeft zijn sterspeler thuisgelaten, omdat de club vermoedt dat Mbappé al een akkoord heeft gesloten met Real Madrid, ondanks dat zijn contract nog een jaar doorloopt. De Fransen willen Mbappé het liefst deze zomer verkopen, daar hij anders gratis de deur uitloopt.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties