Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kyriani Sabbe (17) heeft geen trek in Ajax en verlengt in België

Laatste update:

Sabbe, een van origine rechtsback, stond twee jaar geleden ook al in de belangstelling van de huidig koploper van de Eredivisie. "De interesse van Ajax was concreet", vertelde de vader van de jongeling destijds aan Het Nieuwsblad. "Eerst nam een van hun scouts verschillende keren telefonisch contact op, nadien deed ook de hoofdverantwoordelijke van de jeugd dat. Er werd een gesprek gepland waarin Ajax de plannen met Kyriani zou toelichten. Maar Club Brugge was daarvan op de hoogte en deed zelf ook hun sportief plan voor Kyriani uit de doeken."

De viervoudig international van België Onder-17 besloot in Brugge te blijven 'vanwege de goede ervaringen met Club'. Ajax wilde onlangs nogmaals een poging wagen om de verdediger te strikken. "De club wil hem ook maximaal blijven prikkelen en hem kansen geven in een hogere leeftijdscategorie, dus hij kan daar alleen maar beter van worden." Sabbe heeft nu dus definitief gekozen voor een nieuwe verbintenis in Brugge die doorloopt tot medio 2024.

Vorige week maandag werd bekend dat Ajax Bounida tot 2025 had vastgelegd. De aanvallende middenvelder kon onder meer kiezen voor een overstap naar Barcelona, Paris Saint-Germain of Manchester City, maar was naar verluidt een jaar geleden al overtuigd, toen hij een rondleiding kreeg bij Ajax. 'Om optimaal te kunnen acclimatiseren' sluit Bounida volgend seizoen aan bij de Onder-17 van de Amsterdammers. De club kon het toptalent voor een opleidingsvergoeding weghalen uit Brussel, aangezien hij nog geen profcontract had getekend bij Anderlecht.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriani Sabbe (@kyriani)

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
38
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
10
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties