Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

La Cubanita-eigenaar redt Roda JC alsnog met garantstelling van negen ton

Laatste update:

Dat bedrag is nodig om het begrotingstekort van Roda JC van dit seizoen op te vullen. Mochten de ondernemers er niet in slagen om op tijd een bankgarantie te regelen, dan staat Frits Schrouff, voormalig grootaandeelhouder van de club, garant voor het tekort. Daarmee zijn sancties voor Roda vanuit de KNVB volgens Schrouff uitgesloten en is de club voorlopig gered.

Vrijdag werd bekend dat Koster en Hogenelst afgehaakt waren in de onderhandelingen over overname van de club, maar het duo heeft zich op het laatste moment toch weer aan de onderhandelingstafel gemeld. De KNVB eist dat Roda JC maandag een sluitende begroting overlegt. Als de Limburgse voetbalclub daar niet in geslaagd zou zijn, dan hadden sancties kunnen volgen. Die kunnen variëren van puntenaftrek tot boetes en zelfs het intrekken van de licentie van de club.

Hogenelst sprak vrijdag nog zijn teleurstelling uit over het stuklopen van de onderhandelingen. Het besluit om van de overname af te zien heeft Hogenelst met 'pijn in het hart' genomen, zei hij in gesprek met De Limburger. De belangrijkste reden om niet in te stappen was dat de financiële en organisatorische problemen in Kerkrade volgens hem op dit moment te groot zijn.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties