Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

La Gazzetta dello Sport: Ibrahimovic weet waar hij komend seizoen speelt

Laatste update:

Bovengenoemde sportkrant meldt voorts dat Ibrahimovic gelooft in de weg die is ingeslagen onder trainer Stefano Pioli, die in oktober vorig jaar werd aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De ploeg is ongeslagen sinds de hervatting en mede daardoor is een plaats in de subtop, met het bijbehorende Europa League-ticket, een feit. Het is nog niet bekend wanneer alle betrokken partijen met elkaar in gesprek gaan. Ook de lengte van de nieuwe verbintenis is onbekend. Het huidige contract van de routinier, die in januari terugkeerde bij AC Milan, loopt op 31 augustus af.

Video en foto's op social media lijken toekomst Ibrahimovic te verraden

De presentatie van het nieuwe thuisshirt lijkt inzicht te geven in de toekomst van Zlatan Ibrahimovic, die een aflopend contract heeft bij AC Milan.Lees artikel

La Gazzetta dello Sport neemt ook enkele details omtrent het nieuwe contract onder de loep. Ibrahimovic zou in de nieuwe situatie in Milaan jaarlijks vier miljoen euro per jaar opstrijken, een bedrag dat door verschillende bonussen verder kan oplopen. Zo zal door het bestuur worden gekeken naar het aantal doelpunten, het aantal duels in de Serie A en Europa League en eventuele plaatsing voor de Champions League.

Voor Ibrahimovic staat de teller op negen doelpunten en vijf assists in zeventien optredens in de Serie A sinds januari. In de midweekse uitwedstrijd tegen Sampdoria (1-4 overwinning) toonde de boomlange spits andermaal zijn goede vorm. Ibrahimovic was naast twee treffers verantwoordelijk voor een assist. Het helemaal opgeleefde AC Milan sluit het seizoen 2019/20 zaterdagavond af met een thuiswedstrijd tegen Cagliari.

Heel verstandig dat Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan blijft

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties