Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

La Gazzetta dello Sport: Juventus zet in op nieuwe deal met Ajax

Laatste update:

La Vecchia Signora hoopt te kunnen profiteren van de goede band met Ajax, dat vorig jaar Matthijs de Ligt voor 75 miljoen euro naar de Italiaanse grootmacht zag vertrekken. Wat ook in het voordeel van Juventus kan werken is het feit dat Dest op zakelijk gebied wordt bijgestaan door Jonathan Barnett. De Britse zaakwaarnemer zorgde eerder dit jaar voor een nieuw contract voor doelman Wojciech Szczesny in Turijn. Barnett is daarnaast de belangenbehartiger van onder meer Gareth Bale.

Aad de Mos blikt vooruit op nieuwe Eredivisieseizoen: 'Ajax wordt niet zomaar kampioen'

Dest is al enkele maanden een van de meest besproken spelers op transfergebied. Bayern München zou tussen de 20 en 30 miljoen euro overhebben voor de pas negentienjarige rechtsback. "Het is zeker nog niet besloten of ik naar Bayern München ga", zei hij hier onlangs over in het NOS Jeugdjournaal. "De meeste mensen hebben nog geen enkel woord van mijzelf gehoord. Er is wel degelijk interesse, maar of ik ga, weet ik niet." Dest werd eerder ook genoemd als mogelijke aanwinst van Barcelona en Paris Saint-Germain.

Juventus kijkt naast de rechtsbackpositie, die in de laatste paar wedstrijden werd ingenomen door Juan Cuadrado, ook naar versterkingen voor de linksbackpositie. Corriere Torino bracht vorige week naar buiten dat sportief directeur Fabio Paratici onder meer kijkt naar de mogelijkheid om Robin Gosens over te nemen van Atalanta. De bestuurder heeft op het meerkoppige lijstje tevens David Alaba (Bayern), Emerson Palmieri (Chelsea) en Luca Pellegrini (AS Roma). Palmieri is overigens ook in beeld bij Internazionale.

Denk jij dat Sergiño Dest nu al goed genoeg is voor Juventus?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties