Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

La Gazzetta dello Sport: Real Madrid stelt vraagprijs vast op 42 miljoen euro

Laatste update:

El Desmarque wist maandag al te melden dat Everton serieuze interesse heeft in Rodríguez, die in de voorbije periode ook in verband is gebracht met Arsenal, Olympique Marseille, AS Roma en Internazionale. Ancelotti werkte in het verleden bij Real en Bayern München al eens samen met de Colombiaan en ziet een hernieuwde samenwerking wel zitten. Rodríguez kwam dit seizoen tot dusver negenmaal in actie voor de Koninklijke, dat de middenvelder de afgelopen twee seizoenen verhuurde aan Bayern. De Duitse grootmacht kon hem afgelopen zomer definitief overnemen, maar zag uiteindelijk af van deze optie.

Ancelotti: 'Het verschil is dat Liverpool alles wint'

Rodríguez werd in de meest recente transferperiode nog genoemd als mogelijke aanwinst van Napoli, waar Ancelotti onlangs werd ontslagen. I Partenopei wisten uiteindelijk geen deal te sluiten met Real en verlegden de aandacht uiteindelijk naar Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller werd voor circa veertig miljoen euro overgenomen van PSV. De geruchten over een vertrek van Rodríguez bij Real verdwenen echter nooit helemaal naar de achtergrond. De Zuid-Amerikaan kende de laatste maanden tegenslag op het gebied van blessures en is daarnaast onder trainer Zinédine Zidane niet verzekerd van een basisplaats.

Ancelotti wil echter niet concreet ingaan op namen, zo blijkt uit zijn persconferentie van dinsdag voorafgaand aan het duel met Manchester City van Nieuwjaarsdag. "Er zijn veel geruchten, dat zal altijd zo blijven", aldus de opvolger van de ontslagen Marco Silva. Director of Football Marcel Brands heeft derhalve nog geen wensenlijstje ontvangen van de Italiaanse manager. "We gaan pas na 5 januari (na het FA Cup-duel met Liverpool, red.) met elkaar praten en kijken of er iets mogelijk is. Maar in mijn optiek is dit al een zeer goede selectie. Ik krijg ook steeds beter zicht op wie hier allemaal rondlopen."

Everton zou een ideale club zijn voor James Rodríguez

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
3
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
11
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties