Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laagvlieger omarmt Cristiano Ronaldo: 'Het geeft de stad ook een boost'

Laatste update:

"Sinds hij in Italië is, heeft hij een grote impact op het imago van de Serie A", zegt de middenvelder in gesprek met Goal. "De Serie A is waardevoller geworden met hem erbij. In Italië is het echter wel moeilijker scoren. Als Lionel Messi of Ronaldo naar Italië komt, is het ook voor hen bijna onmogelijk om vijftig keer te scoren."

"Ik denk dat meer mensen nu naar de Serie A gaan kijken en ze zien dan hoe sterk de competitie is. Er zullen veel mensen aanwezig zijn bij de wedstrijd. Het geeft de stad ook een boost als een grote speler hierheen komt. Hij is misschien wel een van de beste spelers aller tijden", aldus de international van IJsland, die namens zijn land al een keer tegenover Ronaldo stond op het EK van 2016.

"Er is haast geen tactiek denkbaar om hem tegen te houden. We hopen gewoon dat hij een slechte dag heeft, maar jammer genoeg heeft hij weinig slechte dagen. We gaan ons best doen", aldus Hallfredsson, die met Frosinone momenteel met één punt op de negentiende plaats bivakkeert. Juventus is koploper van de Serie A en heeft twaalf punten uit vier wedstrijden vergaard.

Verwacht jij dat Juventus wederom landskampioen wordt?

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties