Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af

Laatste update:

Bayern München leek vorige week beet te hebben. De club was heel dicht bij het aanstellen van Ralf Rangnick, maar de Duitser besloot uiteindelijk trouw te blijven aan de Oostenrijkse bond.

Ook Julian Nagelsmann was in beeld bij der Rekordmeister. De bondscoach van Duitsland werd vorig seizoen nog ontslagen door Bayern en zag een terugkeer niet zitten.

Daarnaast werd Erik ten Hag in de Duitse media genoemd als mogelijke opvolger van de vertrekkende Thomas Tuchel. Toen bleek dat Ten Hag bij Manchester blijft na dit seizoen, kon Bayern ook deze naam van het lijstje schrappen.

Er werd in een eerder stadium ook serieus nagedacht over de komst van Zinedine Zidane. De Fransman is echter de Engelse taal niet machtig en zal dus niet naar Zuid-Duitsland komen.

Daarom schakelde Bayern door naar Emery. De succesmanager van Aston Villa werd gepolst, maar hij heeft zijn twijfels bij de club. De 52-jarige manager werd onder meer afgeschrikt door de manier waarop sommige Bayern-grootheden 'hun mening en klachten in het openbaar uiten'.

Bovendien zou Emery niet dezelfde bevoegdheden krijgen die hij heeft bij Aston Villa. In Birmingham mag Emery veel zelf bepalen, waar dat bij Bayern minder gebruikelijk is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
7
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties