Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Laat hem met PSV bezig zijn, hoor je dan van mensen op sociale media'

Laatste update:

"Laat hem met onze club bezig zijn, hoor je dan van een aantal mensen op sociale media", verklaart Gerbrands woensdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "De werkelijkheid is dat het boek al voor de zomer af was. De datum voor de presentatie stond al lang vast. Er was geen enkele reden om dit af te blazen, omdat je directeur bent in goede en slechte tijden."

Gerbrands tekende een nieuwe verbintenis toen PSV veertien duels op rij ongeslagen was. Daarna is het elftal van trainer Mark van Bommel aan een vrije val begonnen. De algemeen directeur weet uit ervaring hoe veranderlijk de voetbalwereld kan zijn. "Ik ben in de perceptie van een groot deel van de buitenwereld een goede directeur als een aantal spelers van 17 tot en met 22 jaar ervoor zorgt dat wij wedstrijden winnen. Dat is nu eenmaal de wereld waarin wij leven en daar moet je verder ook niet moeilijk over doen."

embed}

In the Zone | Sadílek na PSV-LASK geconfronteerd met 41 keer balverlies

In het boek 'De prijs van succes' heeft Gerbrands het onder meer over offers die moeten worden gebracht in de topsport. Hij weet dat spelers en trainers soms tegen grenzen aanlopen en praat derhalve regelmatig met Van Bommel over de actuele stand van zaken. "Ik heb als coach ook meegemaakt dat alles tegenzat en dat veel mensen vonden dat ik weg moest. De druk wordt dan opgevoerd, maar je moet daar als coach zelf doorheen. Sociale media zijn niet altijd een leidraad. Mensen die echt kunnen oordelen, zitten in de binnenwereld. Daar heb je zicht op de coach en de energie die er over en weer is. Wat je gelukkig bij ons ziet, is dat er geen excuses worden gezocht."

Volgens Gerbrands gaat Van Bommel, bezig aan zijn tweede seizoen als coach van PSV, doorgaans erg goed om met de druk van de buitenwereld. "Ik moet zeggen dat Mark van Bommel zich elke keer naar de groep toe heel snel herpakt. Je hebt als trainer ook niet veel tijd, omdat je razendsnel weer perspectief moet creëren, nadat je hebt erkend wat er is gebeurd." PSV is momenteel in voorbereiding op de Europa League-wedstrijd tegen LASK Linz van donderdagavond.

-
Is Mark van Bommel nog steeds de juiste trainer voor PSV?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties