Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laatste promovendus naar LaLiga bekend na enerverend tweeluik

Laatste update:

De bezoekers, waar Luca Zidane onder de lat stond, schoten uitstekend uit de startblokken, daar nog voor het verstrijken van de zevende minuut de openingstreffer werd gevonden. Emiliano Velázquez vond met een dieptepass op de rand van het zestienmetergebied Álvaro García, die met rechts op fraaie wijze uithaalde en de linkerbovenhoek vond: 1-0. De videobeelden werden nog bekeken wegens vermeend buitenspel, maar de treffer bleef staan. Vervolgens brak er een impasse aan die pas op slag van rust doorbroken werd.

Eerst was het Arnau Martínez die namens Girona de bal na een carambole in kansrijke positie voor zijn voeten kreeg, maar het schortte aan nauwkeurigheid in de afronding. Een minuut later was Rayo wel trefzeker. Vanaf de linkerflank sneed García het zestienmetergebied binnen en legde hij de bal terug op de volkomen vrijgelaten Óscar Trejo. De aanvaller kon op de rand van het vijfmetergebied aannemen en hij schoot via het been van doelman Juan Carlos Martín raak: 2-0. Het was pas de eerste keer sinds april 2017 dat Girona op eigen veld voor rust twee tegentreffers incasseerde. Destijds was ook Rayo de tegenstander.

Ruim tien minuten na rust kreeg de hoop van Girona op een goed eindresultaat een flinke impuls. Op het middenveld dacht Arbiter Javier Iglesias Villanueva een overtreding van Velázquez gezien te hebben, waardoor de verdediger zijn tweede gele kaart gepresenteerd kreeg. Uit de beelden bleek dat er van een overtreding geen sprake was, maar gezien het een tweede gele (en geen directe rode) kaart betrof kon de beslissing niet meer worden gerectificeerd door de videoscheidsrechter. In het restant van de wedstrijd parkeerden de Madrilenen de bus en Girona was niet bij machte om zich door de drukte heen te voetballen.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties