Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Labyad al in Lissabon om vijfjarig contract te ondertekenen

Laatste update:

De aanwezigheid van Labyad in het Zuid-Europese land is geen verrassing. Zondag stond de eerste training van PSV op het programma, maar de negentienjarige dribbelaar liet zijn gezicht niet zien. Hij had de club al laten weten dat hij niet zou komen, omdat hij vindt dat hij transfervrij is. PSV kijkt daar anders tegenaan, maar tot dusverre haalt de club bakzeil.

Volgens Record arriveerde Labyad maandagmorgen in Portugal, alwaar hij in de loop van de dag zijn (transfervrije) overstap zal afronden. Labyad zou voor vijf jaar gaan tekenen bij de club van Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel. Mogelijk wordt hij maandag ook nog officieel voorgesteld aan pers en publiek. Over een week is de eerste training van Sporting.

Meer nieuws

Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
4
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
1
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
13
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
42
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
7
'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties