Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui maakt grote indruk tegen Arsenal en bekroont dat met actie in minuut 63

Laatste update:

Davies pakte vorige week in het Emirates Stadium al vroeg een gele kaart en was daardoor geschorst bij de return in de Allianz Arena. Mazraoui bleek net op tijd fit om die wedstrijd te kunnen halen. De vleugelverdediger maakte zaterdag al zijn rentree voor Bayern in de competitiewedstrijd tegen FC Köln (2-0 winst).

Mazraoui had als hoofdtaak het uitschakelen van Bukayo Saka, die totaal niet in het stuk voorkwam. Mazraoui had in de 76 minuten dat hij op het veld stond geen enkele overtreding nodig tegen de sterspeler van Arsenal.

De bekroning voor Mazraoui volgde in de 63ste minuut. De linksback won het sprintduel van Saka simpel en veroverde zo het balbezit. Na een tikje terug op Manuel Neuer kreeg Mazraoui de bal in een lastige positie teruggespeeld.

Saka zette samen met ploeggenoot Martin Ødegaard vol druk op Mazraoui, die in de drukte toch de oplossing vond en doorspeelde op Konrad Laimer. Uit de lange aanval die volgde maakte Kimmich uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd door een voorzet van Raphaël Guerreiro binnen te koppen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties