Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Labyad geniet bij Ajax: 'Zó goed had ik hem niet verwacht'

Laatste update:

In gesprek met De Telegraaf zegt Labyad dat hem al binnen een paar maanden duidelijk is geworden 'waarom Ajax de grootste club van Nederland is'. "De werkwijze, de mensen, de supporters: alles is top. Maar vooral het niveau van mijn medespelers is nog hoger dan ik bij FC Utrecht van buitenaf kon zien", legt hij uit. Als voorbeeld noemt hij Frenkie de Jong, die in Breda voor het eerst achter hem speelde. "En ik kan je vertellen: dat is echt genieten. Hij ziet alles, is een fantastische middenvelder. Zó goed had ik hem niet verwacht."

Het is de vraag hoe ernstig de blessure van Van de Beek is. Volgens de krant is de middenvelder een 'klein vraagteken' voor de wedstrijd tegen AEK, waarin Ajax zich kan plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Ten Hag spreekt van een contactblessure na een 'vervelende overtreding'. "Ik denk dat hij AEK wel kan halen, maar het zou vervelend zijn als dat niet lukt", aldus de trainer, die niet verwacht dat Hakim Ziyech kan meedoen. "We doen er alles aan om hem speelklaar te krijgen, maar ik denk niet dat het gaat lukken."

Ziyech kwam met knieklachten uit de interlandperiode met Marokko en werd tegen NAC vervangen door David Neres. Van de Beek werd na een 'ijsbeentje' uit voorzorg naar de kant gehaald. Labyad zou het in ieder geval 'fantastisch' vinden als hij ook tegen AEK kan spelen. "Maar natuurlijk hoop ik dat de blessure van Donny meevalt en hij erbij kan zijn. Ik slaap bij Europese wedstrijden altijd bij hem op de kamer en hij is een geweldige gozer. Ik gun hem het allerbeste."

-
Verdient Zakaria Labyad meer speeltijd bij Ajax?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties