Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs

Laatste update:

De 23-jarige Schiedammer beleeft dit seizoen zijn absolute doorbraak in het internationale voetbal. Bij Bologna is hij de pupil van voormalig voetballer Thiago Motta en onder zijn hoede is Zirkzee uitgegroeid tot vaste waarde.

Meer: In de wandelgangen: Ook Manchester United wil AC Milan beroven van deal met Joshua Zirkzee

In 34 wedstrijden kwam de spits dit seizoen tot 11 treffers en 5 assists. Mede dankzij de goede prestaties van de aanvaller, heeft Bologna zich dit seizoen voor het eerst verzekerd van deelname aan de Champions League.

De goede prestaties zorgden er lange tijd ook voor dat er gespeculeerd werd of hij door Ronald Koeman zou worden opgenomen in de (voor)selectie voor het EK in Duitsland, maar de bondscoach heeft er voor gekozen de aanvaller thuis te laten. Mogelijk heeft het iets te maken met de recente hamstringblessure die Zirkzee heeft opgelopen

De negentienvoudig jeugdinternational van Jong Oranje heeft bij i Rossoblù nog een contract dat loopt tot 2026. Inmiddels schat Transfermarkt de waarde van de aanvaller op een slordige veertig miljoen euro. Onder meer de twee Milanese grootmachten hebben de afgelopen periode interesse getoond in de diensten van Zirkzee.

Met het winnen van de individuele prijs voor beste talent komt Zirkzee in een fraai rijtje terecht. Nicolò Zaniolo, Dejan Kulusevski, Dusan Vlahovic, Victor Osimhen en Nicolò Fagioli gingen de Nederlander sinds 2019 voor. Eerder op de dag maakte de Serie A ook bekend dat Inter-coach Simone Inzaghi de beste trainer is gebleken in het afgelopen seizoen.

Zirkzee speelt sinds 2022 in Italië bij Bologna, dat hem destijds voor 8,5 miljoen euro overnam van Bayern München. Verder speelde de Nederlander met Nigeriaanse roots ook nog voor RSC Anderlecht en Parma.

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
11
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
19
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
10
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
140
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
144

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties