Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Labyad ontkent: 'Ajax? Er is helemaal niks van waar'

Laatste update:

Het dagblad schreef dat FC Utrecht door variabelen maximaal zeven miljoen euro zal ontvangen voor de vijfvoudig Marokkaans international, maar volgens de speler zelf is er nog helemaal geen deal rond. "Ik heb het natuurlijk ook meegekregen via de media, maar er is helemaal niks van waar."

"Ik heb ook nog helemaal geen gesprek gehad. Mijn zaakwaarnemer is bezig met transfers. Ik hou me daar zelf niet mee bezig. Ik heb hem ook duidelijk verteld dat ik pas na de play-offs dingen wil gaan horen die spelen of er zal zijn", aldus de 25-jarige Labyad, die naar eigen zeggen moest 'schrikken' toen hij de krant woensdag opensloeg.

"Misschien is er wel een dubbelganger geweest", glimlachte Labyad. "Ik heb nog een contract hier tot 2020 en daar wil ik me aan houden." De voormalig speler van Sporting Portugal, Fulham, Vitesse en PSV scoorde woensdag twee keer in de met 4-3 verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen. Zaterdagavond is de return in De Galgenwaard.

-
Denk jij dat Zakaria Labyad binnenkort naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
11
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties