Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Labyad weet genoeg en trekt richting Midden-Oosten'

Laatste update:

Labyad gaat volgens Record een meerjarig contract tekenen in de Verenigde Arabische Emiraten: onduidelijk is nog om welke club het gaat. De in Utrecht geboren middenvelder debuteerde in het seizoen 2009/10 in het shirt van PSV in de Eredivisie en verliet de club na drie jaar na veel trammelant voor Sporting. Hij kwam er alleen in zijn eerste jaar aan spelen toe en kon daarna nergens meer op rekenen.

Vitesse meldde zich in januari 2014 voor hem en haalde hem terug naar Nederland. Vorig seizoen speelde Labyad sterk bij de Arnhemmers en maakte hij acht goals: even leek het erop dat hij nog langer bij de club zou blijven. Uiteindelijk besloot Labyad toch terug te gaan naar Lissabon, omdat hij er zeker van was dat hij van Jesus een serieuze kans zou krijgen. Dat blijkt nu toch niet zo te zijn en dus gaat Labyad voor de financiën in het Midden-Oosten.

Had jij Zakaria Labyad graag weer in de Eredivisie gezien?

Meer nieuws

'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
12
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
9
Aan Conference League-topscorer El Kaabi om de held van Athene te worden
0
Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
7
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
5
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties