Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lachende Ancelotti krijgt live bij Rondo basisspeler Oranje getipt: 'I'll look'

Laatste update:

Afgelopen week opperde Youri Mulder Veerman als mogelijke opvolger van Toni Kroos bij Real Madrid tijdens het programma op Ziggo Sport. Die woorden had Van der Goot meegenomen naar het interview met Ancelotti.

"Youri Mulder opperde al eens dat Joey Veerman een goede versterking zou zijn voor Real Madrid", stelde de presentator in gesprek met de jarige Ancelotti, die inbelde via een videoverbinding vanuit Canada.

"Een middenvelder van de nationale ploeg en PSV. Een hele goede passer. Misschien kun je er eens naar kijken", stelde Van der Goot. Ancelotti reageerde glimlachend. "Haha, oké. I'm going to look."

Ancelotti was onder meer te gast omdat hij een bekende is van Van Basten. De manager speelde vijf jaar lang samen met Van Basten in Milaan. "We hebben nog steeds een goede connectie. Nu beter dan als spelers, want ik werd er moe van om iedere keer de bal naar hem te moeten spelen", lachte Ancelotti.

De coach ging verder in alle bescheidenheid kort in op zijn recente successen bij de Koninklijke. "Het is moeilijk om te zeggen wat de basis is van mijn succes nu. Spelers en hun kwaliteiten komen en gaan, maar de structuur, de organisatie en de geschiedenis van de club veranderen niet. Real Madrid is een fantastische club."

"Ik heb ook het geluk dat ik de beste spelers ter wereld mag trainen. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar het is makkelijker dan bij andere clubs. Real Madrid is een fantastische club. Het is niet moeilijk om daar manager te zijn", besloot de Italiaan.

Meer nieuws

Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2
Transfers Eredivisie 2024/25: Liam van Gelderen vindt nieuwe club
7
Bondscoach Olympische Spelen weggestuurd wegens dronespionageschandaal
6
Volgende mutatie in staf Man United: Erik ten Hag verwelkomt nóg een nieuwe naam
9
Aan Ajax gelinkte Christian Eriksen bespreekt toekomst bij Manchester United
9
ADO Den Haag zegt last te hebben van artikel en legt Omroep West boycot op
5

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties