Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lachende Frenkie de Jong stelt Barça-fans gerust met gebaar én uitleg

Laatste update:

"Hoe het met mijn hand is? Daar gaat het goed mee", laat De Jong weten in een video-interview met beIN Sports, terwijl hij tegelijkertijd zijn bijna genezen hand laat zien. "Hij ziet er bijna weer helemaal normaal uit. Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Misschien was het een allergische reactie, want ik werd gestoken door een wesp." Met verband om de opgezwollen linkerhand verscheen de Oranje-international gewoon aan de aftrap in het Camp Nou. Om vervolgens uit te groeien tot één van de uitblinkers aan Barcelona-zijde.

De Jong werd in de Spaanse media overladen met complimenten, al blijft de controleur bescheiden onder alle loftuitingen. "Of Napoli-thuis de beste wedstrijd van het seizoen was? Dat weet ik niet, dat moeten andere mensen maar beoordelen. Ik denk dat het wel lekker ging. Het was boven alles een goede teamprestatie", aldus de nuchtere middenvelder, die met Barcelona in de volgende ronde dient af te rekenen met titelfavoriet Bayern.

Het seizoen is nog niet afgelopen, maar desondanks spreekt De Jong nu al van een moeizame jaargang voor de Catalaanse grootmacht. "Er is een hoop gebeurd", verzucht de voormalig Ajacied. "Halverwege het seizoen werd de trainer vervangen (Ernesto Valverde werd opgevolgd door Quique Setién, red.). De titel ging naar Real Madrid, maar desondanks is er hoop op een goede afloop van het seizoen. "Als we de Champions League winnen kan er niet worden gezegd dat het alleen maar slecht is geweest."

De Jong kan niet zeggen welke club de uitgesproken favoriet is voor het veroveren van de Champions League dit jaar. "Ik weet ook niet of wij tot dat rijtje behoren, al is een club als Barcelona altijd een geduchte kanshebber. Het is alleen heel moeilijk om er één specifieke ploeg uit te pikken", zo besluit de Barcelona-middenvelder zijn relaas. Mocht de formatie van Setién winnen van Bayern, dan volgt in de halve finale een ontmoeting met Manchester City of Olympique Lyon.

Zie jij Barcelona in de kwartfinale winnen van Bayern München?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties