Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

''Lachwekkend' bod van Barcelona: 40 miljoen, Coutinho en Dembélé'

Laatste update:

De media in Frankrijk en Spanje raken het er niet over eens of Barcelona inmiddels een formeel bod op Neymar heeft uitgebracht. AS stelt bijvoorbeeld dat de Catalanen via diverse tussenpersonen een bod van veertig miljoen euro én Philippe Coutinho én Ousmane Dembélé hebben uitgebracht. PSG zou het bod als 'lachwekkend' hebben bestempeld. Marca verzekert dat PSG nog geen enkel voorstel heeft ontvangen.

Franse media schrijven dat PSG 'minimaal' de aankoopsom van 222 miljoen euro zou willen ontvangen en aan een bedrag van liefst 300 miljoen euro denkt. Een dergelijke transfersom is voor elke club ter wereld niet op te hoesten. Zo moest Barcelona voor een deel van de transfersom van Antoine Griezmann een lening van 35 miljoen euro afsluiten en ontvangt Atlético de rest van het bedrag, inclusief rente, zodra de Catalanen zich van bepaalde inkomsten, uit bijvoorbeeld uitgaande transfers, hebben verzekerd.

Het kamp-Neymar maakt zich volgens Le Parisien zorgen over het standpunt van Barcelona, dat richting de buitenwereld niet aangeeft de Braziliaan graag terug te willen halen. Tegelijkertijd benadrukt de club wel dat spelers als Coutinho en Dembélé in het Camp Nou zullen blijven. Neymar meldde zich op zijn beurt een week later bij PSG, dat van mening is dat hier geen consensus over bestond, en maakte zich afgelopen weekeinde niet geliefder door aan te geven dat de 6-1 zege van Barcelona op PSG een van de meest mooie voetbalmomenten uit zijn loopbaan is.

Neymar zou eveneens hebben aangegeven dat hij geen minuten meer wil maken voor PSG, maar de club heeft de aanvaller op zijn contractuele verplichtingen gewezen. Over een week wacht de selectie van Thomas Tuchel een trip naar China en de aanwezigheid van Neymar is in commercieel opzicht van cruciaal belang. Op 27 juli staat een oefenduel met Internazionale op het programma. Als de medische staf groen licht heeft gegeven én Neymar weigert om te spelen, zal een nieuwe economische sanctie volgen.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties