Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lahm geniet van nieuwe rol: 'Ik zie mijzelf als een middenvelder'

Laatste update:

"Op het moment zie ik mijzelf als middenvelder", zegt Lahm. "Het staat buiten kijf dat ik op beide posities uit de voeten kan. Wanneer een speler als ik maanden op één positie heeft gespeeld, denk ik dat ik voor die positie een optie ben voor de bondscoach", doelt de 104-voudig international op de positie van rechtsback in die Mannschaft. Lahm ziet zichzelf niet als linkerverdediger in actie komen voor zijn land; dat is volgens hem 'geen optie meer'.

Lahm is komende zomer waarschijnlijk op het WK in Brazilië van de partij. In 2006 in eigen land en in 2010 in Zuid-Afrika haalde Duitsland als nummer drie het podium. Volgens Paolo heeft het team van Joachim Löw 'een goede kans' om wereldkampioen te worden. Duitsland kroonde zich eerder in 1990, 1974 en 1954 tot de beste van de wereld.

Op welke positie is Philipp Lahm volgens jou beter?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties