Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lahm: 'Ik kijk de duels voortaan op de bank met een lekker, koud biertje'

Laatste update:

Dat hij afscheid heeft genomen van de nationale ploeg, wil echter niet zeggen dat de dertigjarige Lahm het einde van zijn loopbaan nadert. "Ik ben nog altijd een voetbaljunkie", countert hij. De routinier zei onlangs zijn interlandcarrière voor gezien te houden omdat hij 'de regie over zijn eigen leven' niet wilde kwijtraken. Het reizen met de nationale ploeg slokte te veel kostbare tijd op.

Dat betekent dat Lahm vanaf nu de duels van die Mannschaft voor de tv of op de tribune zal moeten aanschouwen. "Ik denk dat ik dat thuis vanaf de bank ga doen", zegt hij lachend. "Niet met chocolade en chips, maar met een lekker, koud biertje." De alleskunner kwam tot een totaal van 113 interlands. Zijn laatste wedstrijd voor Duitsland was de gewonnen WK-finale tegen Argentinië.

Philipp Lahm is de beste Duitse voetballer van de voorbije tien jaar

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
0
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties