Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lammers schaart zich naast Boymans en Kuijt en gidst Utrecht langs Heerenveen

Laatste update:

In een behoudende eerste helft voetbalde de ploeg van Ron Jans de eerste kans bijeen. De bal viel uit een indirecte vrije trap voor de voeten van Lammers, die vanaf de rand van de zestien uithaalde. De spits van Utrecht zag Mickey van der Hart echter in de weg staan.

Een minuut later kreeg Heerenveen voor het eerst een mogelijkheid om de score te openen. Nick Viergever schatte een bal helemaal verkeerd in, waardoor Ché Nunnely alleen op doelman Vasilis Barkas af kon. De buitenspeler had zijn vizier niet op scherp staan en schoot, tot spijt van de aanwezige fans, de bal tegen de Griek op.

Na 37 minuten viel de openingstreffer alsnog. De bal viel na een hoekschop van Jens Toornstra prompt voor de voeten van Lidberg, die met heel veel geluk en van heel dichtbij Van der Hart wist te verschalken: 0-1.

Kort na rust breidde Utrecht de voorsprong al uit. Mark van der Maarel zette goed druk en snoepte diep op de helft van Heerenveen de bal af. Lidberg gaf vervolgens af op Lammers, die met links raak krulde in de verre hoek: 0-2. Door het doelpunt in Heerenveen heeft Lammers nu vijf keer op rij gescoord namens Utrecht. Alleen Ruud Boymans en Dirk Kuijt gingen hem voor.

Na de 0-2 kreeg Utrecht via linksachter Souffian El Karouani nog een kans. Hij kreeg de bal klaargelegd aan de linkerkant van de zestien, maar raakte hem niet goed en schoot naast. El Karouani kreeg later nog een kans. Dit keer stond de paal in de weg.

Vervolgens drong Heerenveen aan op een treffer, maar echt in de problemen kwamen de Domstedelingen niet meer. De angel verdween volledig uit de strijd toen Olivier Braude een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart pakte en vroegtijdig het veld moest verlaten.

Tegen tien man was Heerenveen niet opgewassen tegen de uitblinkende Lammers. De van Rangers FC gehuurde spits speelde in de slotfase Pawel Bochniewicz zoek en schoot hard raak in de benedenhoek: 0-3.

In de laatste minuut van het duel deden de Friezen dan toch nog iets terug. Wålemark ontving de bal ongeveer 25 meter van het doel en volleerde hard raak in de rechterbenedenhoek: 1-3. Luttele minuten later maakte diezelfde Wålemark er ook nog 2-3 van, maar het mocht niet meer baten.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties