Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lampard gewaarschuwd: 'De komst van Hakim Ziyech is niet genoeg'

Laatste update:

Chelsea heeft dit seizoen een achterstand van 34 punten op lijstaanvoerder Liverpool. Jarosik, voormalig speler van onder meer CSKA Moskou, Chelsea, Birmingham City, Celtic en Real Zaragoza, denkt dat de komende transferperiode van groot belang gaat zijn voor de titelkansen van zijn oude werkgever. "Het werken bij Derby County of Chelsea brengt een ander soort druk met zich mee", zegt Jarosik in gesprek met Goal. "Chelsea is vandaag de dag een van de grootste clubs ter wereld, dus het is geen makkelijke baan."

"Lampard verkeerde vanaf het begin al in een moeilijke situatie, aangezien hij geen spelers kon aantrekken", doelt de 42-jarige Jarosik op het transferverbod dat inmiddels is opgeheven. "Ze zijn het seizoen ingegaan met een jong team. Als ze mee willen doen om het kampioenschap, zullen ze spelers moeten aantrekken met meer ervaring, want de Premier League is een zware competitie. Ze presteren dit seizoen wisselvallig, maar dat gaat hand in hand met een jonge selectie."

Jarosik benadrukt dat Chelsea het dit seizoen moet doen met meerdere jonge spelers die zijn teruggekeerd van verhuurperiodes. "Ik denk dat Chelsea zich goed aan het oriënteren is in aanloop naar de transfermarkt. De komst van Hakim Ziyech is niet genoeg, want ze hebben een ook een brede bank nodig als ze mee willen doen om de titel. Ze moeten sterker worden om ook de grootste wedstrijden te winnen."

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
4
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
1
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
73
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties