Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lampard prijst attente Mourinho: 'Dat zijn dingen die je nooit vergeet'

Laatste update:

Mourinho krijgt veel kritiek te verwerken vanwege zijn conservatieve speelstijl en tegenvallende resultaten. Lampard vindt de Portugees nog altijd een uitstekende trainer en wijst naar vorig seizoen, waarin the Red Devils op de tweede plaats eindigden in de Premier League. "Tottenham eindigde lager met veel minder punten en Mauricio Pochettino is een geweldige manager", aldus Lampard, toen hem gevraagd werd of hij Mourinho nog steeds 'speciaal' vindt. "Liverpool eindigde daar weer onder en ook Jürgen Klopp is een geweldige manager. Manchester United eindigde als tweede. Dit is niet lang geleden, dit is recente geschiedenis. Hij won ook nog de Europa League en League Cup."

In de Engelse media wordt al over een ontslag van Mourinho geschreven en in de tabloids worden opvolgers genoemd. "We weten dat iedereen op elk moment ontslagen kan worden", reageert Lampard, geciteerd door de Daily Mail. "Dat geldt voor hem, voor mij, voor iedere manager. Maar tegelijk willen mensen hem als manager, vanwege de grote successen die hij heeft gehad. Dus het is uiteindelijk toch zijn eigen besluit. Ik denk dat hij graag door wil gaan."

Lampard heeft een goede band met Mourinho. Laatstgenoemde belde Lampard onlangs nog op om hem te feliciteren met de verjaardag van zijn dochter Patricia, vernoemd naar de overleden moeder van de oud-speler van Chelsea. Volgens Lampard is dat gebaar tekenend voor Mourinho. "Hij zal altijd vragen hoe het met je familie gaat. Hij was fantastisch voor me toen ik mijn moeder verloor. Hij was destijds trainer van Internazionale en belde me regelmatig op. Dat zijn dingen die je nooit vergeet."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties