Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lamprou baalt van Overmars: 'Mijn vriendin zei het tegen me, 'kut' dacht ik'

Laatste update:

Het winterse competitieduel met sc Heerenveen, een duel dat in 4-4 eindigde en waarin Lamprou de zieke André Onana verving, gaf de doorslag. Na de puntendeling was de kritiek op Lamprou niet mals, al kon hij daar naar eigen zeggen mee leven. Het interview van Overmars met FOX Sports kwam wel hard aan. De bestuurder erkende dat Ajax op zoek was naar een nieuwe doelman, maar had daar niet met Lamprou over gesproken.

"Weet je dat ik dat interview zelf nooit heb gezien? Mijn vriendin zei het later tegen me. Kut, dacht ik", vertelt Lamprou in gesprek met Voetbal International. "Het kwam hard aan. Kijk, ik ben natuurlijk niet achterlijk, hè? Ik ben geen kind van twee, dus ik zag het zelf ook wel aankomen." De doelman vindt het jammer dat Ajax op die manier met hem is omgesprongen. "Als we van Heerenveen hadden gewonnen, dan hadden we er misschien nooit meer iemand over gehoord. Maar nu ontstond er een ander sfeertje rondom mij."

"Een nieuwe keeper halen vond, en vind, ik te makkelijk. Dit was gewoon de makkelijkste weg. De clubleiding zag het halen van Bruno misschien als bescherming. Dan koelt iedereen af, zoiets." Overmars en Lamprou spraken elkaar nooit meer over het interview en de komst van Varela. "Dat hoef je in de voetballerij ook niet te verwachten." Boos op Overmars is hij niet. "Ik geloof niet dat Marc iets tegen mij heeft. Hij vond gewoon dat hij op dat moment moest ingrijpen, dat pakte voor mij verkeerd uit."

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
1
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
10
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties