Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lamprou niet met PEC maar met concurrent de Keuken Kampioen Divisie in

Laatste update:

Lamprou wordt de negende versterking voor Willem II deze transferzomer. De Tilburgers hopen met ervaren Eredivisie-krachten als Lucas Woudenberg en Lamprou direct weer terug te promoveren naar het hoogste niveau. De dertigjarige Lamprou was tussen 2014 en 2017 al actief voor Willem II. In 110 officiële wedstrijden hield hij 26 keer de nul.

De sluitpost was tijdens zijn eerste periode erg populair in Tilburg en dwong een transfer naar Ajax af. In Amsterdam werd hij reservekeeper. Nu zal Lamprou de concurrentiestrijd aangaan met Joshua Smits, die overkwam van FK Bodø/Glimt. Momenteel is Connor van den Berg de derde keeper bij Willem II, maar technisch directeur Teun Jacobs liet al doorschemeren dat de 21-jarige keeper eventueel verhuurd mag worden.

PEC heeft na het aanstaande vertrek van Lamprou nog twee keepers over in de selectie. Mike Hauptmeijer en Jasper Schendelaar zullen de strijd aangaan voor een plek in het basiselftal van hoofdtrainer Dick Schreuder. Wel lijkt het erop dat de Zwolse club de transfermarkt gaat betreden voor een extra keeper. Schendelaar hield in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen (0-0 gelijkspel) afgelopen vrijdag de nul. Hauptmeijer moest twee keer vissen in het oefenduel tegen Katwijk (2-1 verlies) eerder die week.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
41
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties