Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Landgenoot helpt Van Gaal richting vierde plek: 'Zou een hoofdprijs zijn'

Laatste update:

Afgelopen woensdag leek United punten te gaan verspelen bij Newcastle United, maar in de slotfase ging Tim Krul in de fout. De doelman van the Magpies leverde de bal zomaar in bij Ashley Young, die het winnende doelpunt maakte (0-1). "Ik was bozer over het feit dat we met alle jongens die keihard knokten meer verdienden dan over de manier waarop ik de bal wegwerkte. Zo'n situatie hoort bij een grote wedstrijd", reageert de keeper tegenover De Telegraaf.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Krul is terug van een blessure en tevreden over de manier waarop hij is teruggekomen. "Ik wil de laatste tien duels bij Newcastle knallen", maakt hij duidelijk. "De Premier League blijft een waanzinnige competitie. Dat ervaart Van Gaal ook. Als hij vierde wordt, zegt hij zelf, is dat een hoofdprijs. Ik denk dat hij daar gelijk in heeft ook."

-
Het seizoen van Manchester United is geslaagd als de ploeg als vierde eindigt

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties