Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lang na droomdebuut: 'Ik ben al mijn hele leven voor Ajax geweest'

Laatste update:

"Ik was eigenlijk wel ontspannen. Voetballen is iets wat ik elke dag doe. Natuurlijk was er wel iets meer spanning dan normaal, omdat je nu in een stadion speelde met vijftigduizend mensen bij een 1-1 stand in zo'n belangrijke fase van het seizoen. Maar het heeft goed uitgepakt", zegt de vleugelaanvaller. Lang speelde tot 2013 in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte een kleine zes jaar geleden de overstap naar Ajax.

Lang wordt om die reden gevraagd of hij niet droomde van zijn debuut in De Kuip. "Nee, in de ArenA. Ajax wilde mij hebben en ik ben al mijn hele leven voor Ajax geweest. Ik heb toen mijn hart gevolgd. Ik droomde als kleine jongen van Ajax, dus ik ben toen gegaan", antwoordt Lang. Tegenover Ajax TV spreekt hij van een 'droom'. "Het is een droom om erin te komen en meteen beslissend te zijn, fantastisch. Ik kreeg de bal en als ik hem daar krijg zoek ik de chip bij de tweede paal. Hij kwam perfect op het hoofd van Daley. Hij knikte hem binnen. Ik dacht: jezus."

"Alfred Schreuder zei dat ik moest warmlopen. Ik wist niet hoe snel ik de dug-out uit moest om te gaan lopen. Daarna zei de trainer dat ik erin mocht", vertelt Lang over het moment dat hij het veld inkwam. Hij verving zeven minuten voor tijd Lasse Schöne. "De opdracht? Ik moest op tien gaan staan, achter de spits. Ik moest proberen beslissend te zijn. Gelukkig hebben we dat gedaan. Ik ben wel koppig, maar ik heb vandaag heel goed geluisterd."

-
Zie jij Noa Lang op termijn een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
5
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties