Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lang onthult wat Bosz zei over Feyenoorder: 'Hij noemde hem een kip zonder kop'

Laatste update:

De tienvoudig international van het Nederlands elftal neemt in de gloednieuwe podcast zoals gewoonlijk geen blad voor de mond. Wanneer hem wordt gevraagd wat de uitslag van de topper tussen Feyenoord en PSV gaat zijn, komt Lang met een duidelijk antwoord. "0-3!" Vervolgens spreekt de vleugelspits op opmerkelijke wijze over de inmiddels verhuurde Marcus Pedersen (Sassuolo).

Meer: Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: ‘Dat zegt veel over hem’

Lang besliste begin augustus het duel om de Johan Cruijff Schaal door na 79 minuten de enige treffer van de wedstrijd te maken. De rechtspoot wordt erop gewezen dat hij destijds nog tegen Pedersen speelde. Lang onthult dat hij van trainer Peter Bosz een duidelijke boodschap meekreeg. "De trainer zei letterlijk: 'Noa, laat die rechtsback vrij'. Wollah (ik zweer het je, red.), ik hoefde geen druk te zetten. Hij noemde hem een kip zonder kop."

De aanvaller van PSV is nu al zeker van zijn zaak. "Broer, we staan zeven punten voor. Als wij Twente-uit winnen en we winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken", aldus Lang. De podcast is opgenomen voor het uitduel van PSV met Twente, dat door de Eindhovenaren met 0-3 gewonnen werd. De van een spierblessure herstelde Lang deed zaterdag een kwartier mee.

Lang begrijpt niet waarom iedereen zegt dat PSV een makkelijk schema heeft. "Broer, wat zeg jij nou allemaal? Fortuna hebben jullie ook gehad, dat werd 0-0. Bij Sparta spelen jullie 2-2 en winnen wij 0-4. Wie hebben jullie nog meer gehad? RKC, 1-2, winnen jullie met moeite. Wij winnen daar ook 0-4. Broer, wij komen dit jaar niet om te spelen. We hebben alles gewonnen!"

Rapper Jack vraagt vervolgens of Lang één serieuze tegenstander kan opnoemen die PSV heeft gehad. "Ajax blijft Ajax, dat is een wedstrijd op zich", aldus de Capellenaar, die een verleden heeft in Amsterdam. Het antwoord is blijkbaar niet bevredigend voor Jack. "Wij hebben daar uit met 0-4 gewonnen, die wedstrijd kon niet eens afgemaakt worden. Als Brobbey een uurtje eerder was gaan slapen voor die gimma (wedstrijd, red.) tegen jullie, had hij een hattrick binnen twaalf minuten."

Lang blijft bij zijn punt. "Je moet het gewoon accepteren. Jullie staan zeven punten onder ons en ik wil niet veel horen. Jullie gaan onder ons blijven. Ik ga jou uitnodigen in mei. Je mag komen op de platte kar in Eindhoven, fissa. Ga loesoe (weg, red.) man, Feyenoord. Dit zijn die standaard dingen." De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV wordt zondag om 12:15 uur gespeeld. Scheidsrechter Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld om de leiding te nemen.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
8
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties