Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laporta draait de duimschroeven aan: 'Kunnen we niet laten gebeuren'

Laatste update:

Laporta bevestigde maandag dat Moriba niet hoeft te rekenen op een verbeterd voorstel. De onderhandelingen tussen de club en het kamp-Moriba leverden tot op heden niets op, waardoor hij onder meer niet werd geselecteerd voor de trainingsstage in Duitsland. "Dat een speler die hier is opgeleid een slaatje probeert te slaan uit het feit dat hij nog maar een contract voor één jaar heeft, kunnen wij niet laten gebeuren", sprak de president enigszins dreigend. "Dat is een situatie die wij niet accepteren en onze boodschap is duidelijk: als je niet wil verlengen, dan weet je dat er andere oplossingen zijn."

Barcelona heeft een driejarig contract voor de jonge middenvelder klaarliggen, tegen min of meer dezelfde voorwaarden als in zijn huidige verbintenis. "Wij gaan geen speler doorschuiven naar het eerste elftal zodat hij vervolgens transfervrij naar een andere club kan. Wie wil vertrekken heeft daar alle ruimte voor, zolang er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan", zegt Laporta. Moriba heeft in de ogen van de clubleiding de mogelijkheid om de komende drie jaar te profiteren van het volste vertrouwen van Ronald Koeman. De club gaat ervan uit dat Barcelona over drie jaar financieel in een betere situatie zit, waardoor het salaris van Moriba kan worden heroverwogen.

"Ilaix is een geweldige speler, die heel goed weet wat er aan de hand is", vervolgt Laporta. "Barça heeft hem kansen gegeven en hij kan nu niet een potje gaan armworstelen met ons. Ik hoop dat hij en zijn omgeving de situatie zullen reflecteren. Wij begrijpen niet wat hij aan het doen is. Ik hoop niet dat dit in de toekomst nog eens gebeurt met zelfopgeleide spelers." Barcelona had gehoopt vóór het trainingskamp duidelijkheid te hebben over de situatie rondom Moriba, maar door die plannen ging vorige week een dikke streep.

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
1
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
53
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties